7 Ocak 2017 Cumartesi

Sir Ağda Yan Ürünleri

Sir ağda uygulamasının iyi sonuç verebilmesi için kaliteli bir sir ağda kullanılması, işlemin bir uzman tarafından yapılması, ağda yapılacak ortamın uygun sıcaklıkta olması gibi olmazsa olmazların dışında bir de kaliteli ve işlevsel yan ürünlerinin faydalarını göz ardı etmemek gerekir.

Sir Ağda işleminde genelde kartuş sir ağda ya da konserve sir ağda kullanılır. Geniş bölgelerde kartuş sir ağda, koltuk altı, bikini bölgesi ve yüz bölgelerinde ise konserve ağda tercih edilmektedir. Deri ile ağda arasında bir koruyucu bariyer oluşturduğu için hassas ciltler için pudralı sir ağda tavsiye edilir. Daha ince bir kullanım tercih eden uzmanlar ise özellikle soğuk iklimlerde ve kış mevsiminde naturel sir ağda kullanmalıdırlar.

Sir Ağda Ürünleri

Sir ağda işleminin iyi sonuç verebilmesi ve işlemi yapan kişinin sorun yaşamaması için özellikle ağda bezi ve sedye örtüsü seçimi çok önemlidir. Ağda bezi ya da genel kullanımla ağda kağıdı işlem sırasında kopma gibi sorunlara yol açmayacak kaliteli malzemelerden üretilmiş olmalıdır. Aygen Sir Ağda Bezi ağdaya tüm yüzeyiyle yapışır ve tek çekişte bütün tüyleri alır. Sözünü ettiğimiz bir diğer önemli ürün ise sedye örtüsüdür. Sedye örtüsü rulo şeklinde ya da tek kullanımlık lastikli olarak satılmaktadır. Sedye örtüsünün kalitesi olması durumunda işlem sırasında sedye örtüsü kayabilir, yırtılabilir, oldukça fazla sıkıntı yaşatabilir. Aygen Rulo Sedye Örtüsü sık dokumalı yapısıyla kayma ve katlanma yapmaz, mükemmel kullanım kolaylığı sağlar.

Aygen Ağda Ürünleri


Ağda yağı ise sir ağda işlemi bittikten sonra cildi temizlemek ve ferahlatmak amacııyla kullanılır. Losyonlu ve kokulu çeşitleri olduğu gibi kokusuz ve sade olarak satılanlar da vardır. Aygen Ağda Yağı esanssız ve kokusuzdur.

İşlemimizin diğer olmazsa olmazlaı ise kullanım öncesi ağda yapılacak bölgeye sürülmesi durumunda hassasiyeti ve kızarıklığı önleyen talk pudrası, hijyen için pudrasız vinil eldiven, spatula ve işlem sonrası uygulanacak olan uygun bir nemlendirici kremdir. Tüm işlemler bittikten sonra ağda ısıtma cihazını temizlemek ve hijyenik bir hale getirmek için ağda çözücü kullanmak gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder